آخرین عناوینآشپزخانهدستور پخت غذا

تهیه گبولی گوشت

مواد لازم

گوشت چرخ کرده   ۱ پیمانه
پیاز               ۲ عدد
برنج              ۴ پیمانه

نخود             ۱ پیمانه
کشمش        ۱/۲ پیمانه
سیب زمینی  ۱ عدد
فلفل و نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
لیمو عمانی به میزان لازم

ادویه(هل، دارچین، ادویه پلویی ، میخک ) به میزان لازم    

طرز تهیه گبولی گوشت

۱-  گوشت را با يك عدد پیاز تفت دهید و فلفل سیاه زردچوبه ، چوب دارچین، هل،لیمو عمانی ، ميخك، ادويه پلويي و آب اضافه کنید و زمان دهید تا گوشت بپزد. سپس برنج رابه صورت کته زعفرانی آماده کنید.

۲- سیب زمینی را خلالی خرد کنید و پساز سرخ کردن با پیاز سرخ شده مخلوط کنید و پودر لیو عمانی روی آن بریزید. نخودی را که از قبل پخته اید همراه با کشمش تفت دهید و به میزان دلخواه فلفل نمک اضافه کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی برنج بریزید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن