آخرین عناوینآشپزخانهمعرفی غذاها

گوشت کوسه

هاکارل که در زبان قبائل مائوری زلاند نو به معنای جشن است

در واقع نام  نوعی غذا است که از گوشت  فاسد کوسه تهیه می‌شود.

نکته قابل توجه در مورد این گوشت این است که چنان بوی نامطبوعی دارد که مردم بومی ایسلند که در نزدیکی گرینلند هستند.

 روش تهیه آن بدین صورت است که گوشت را برای مدت ۶ ماه در مکانی مدفون میکنند.

سپس روی آن را با شن و ماسه میپوشانند و سنگ بزرگی را نیز برای خارج شدن مایعات بدن کوسه برروی آن قرار میدهند.

سپس این گوشت فاسد را به قطعات کوچک برش میدهند و اجازه میدهند تا خشک شود و نهایتا آنرا همراه با نان گندم سیاه میل میکنند.

برچسب ها

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن